50%Reducere
280 ron 139 ron
Comandă
Capsule pentru potență Soluția unică și la îndemâna oricui
ce asigură
creșterea potenței
Cu “Erogan” performanțele dvs sexuale vor fi garantate! Toată noaptea!
Părerea specialistului
În decursul a 20 de ani de activitate am ajutat bărbaţii de toate vârstele în tratarea problemelor legate de potenţă . Am fost în permanenţă în căutarea unui preparat natural, inofensiv pentru organism care să ajute în astfel de afecţiuni. După numeroase studii am descoperit un astfel de remediu natural pe care îl recomand pacienţilor mei cu mare încredere. Este vorba de “Erogan”. S-a dovedit a fi cel mai bun produs natural pentru tratarea şi prevenirea impotenţei.
Gheorghiu A.
sexolog, doctor în științe
Cine sunteți în pat: un leu sau câinișor? Cît de des partenera dvs strigă de plăcere în pat și lasă pe spate urme de pasiune?

Erogan este o combinaţie de plante ce reglează schimbul de substanţe astfel încât stimulează producerea de testosteronului mărind astfel concentraţia lui în sînge, atingând astfel limitele normalului. Utilizarea preparatului ajută la creşterea libidoului, erecţie de lungă durată prelungind astfel actul sexual .

Partenerele dvs de viaţă vor fi extrem de impresionate. O partidă reuşită de sex contează în viaţă fiecăruia mai mult decât orice lucru material!

Cauzele potenței scăzute sunt multiple si printre acestea enumerăm doar câteva dintre ele:
 • Vârsta
 • MEDIUL POLUAT
 • calitatea proastă a
  produselor alimentare
 • infecțiile
 • insuficiența de vitamine
 • modul de viață nesănătos
 • stresul
Astăzi piața oferă o varietate de mijloace pentru îmbunătățirea funcțiilor sexuale, însă multe dintre aceste produse nu au nici un efect, altele au efect temporar, ca de exemplu Viagra sau înlocuitorii ei. O parte dintre ele sunt chiar periculoase. Este vorba de produsele netestate și necertificate, a căror utilizare poate cauza probleme grave pentru sănătate. Acum însă există un remediu sigur și verificat:
Capsule pentru potență
«Erogan»

Combinație unică realizată din extracte de plante, creată de oamenii de ştiinţă după rețetele vikingilor, produs ce a trecut de numeroasele teste la care a fost supus si care deja și-a demonstrat eficienta, fapt demonstrat de feedback-urile pozitive primite din partea a mii de bărbați care și-au recăpătat încrederea în bărbăția lor.

Comandă
În ce constă secretul lui “Erogan“?
Spre deosebire de multe dintre medicamentele moderne folosite pentru creșterea performanțelor sexuale, Erogan creșterea activității sexuale, sporirea erecției, prelungirea actului sexual
 • Extract de rădăcină de ginseng

  Stimulează activitatea sistemului nervos central, reduce oboseala, mărește capacitatea de concentrare. Îmbunătățește circulația sângelui și aprovizionarea țesuturilor cu oxigen, ceea ce contribuie la creșterea rezistenței organismului și a capacității de lucru în condiții de stres fizic și mental.

 • Extract de scoarță de pin, Extract de Tribulus

  Are un puternic efect anti-inflamator, antibacterian, posedă proprietăți bronhodilatatoare, stimulează sistemul imunitar. Este o sursă bogată de antioxidanți care protejează vasele sangvine de influența nocivă a mediului (mărește impactul L-carnitinei). Reînnoiește stratul de colagen în pereții vaselor sangvine, întărindu-le. Este în stare să reducă tensiunea arteriala, dilatând vasele sangvine și îmbunătățind circulația sângelui (de asemenea, îmbunătățește circulația sângelui in zona organelor genitale).

 • L-arginină

  L-arginina - este un aminoacid din care organismul sintetizează proteine, hormoni si fermenți. Reglementează conținutul de oxid nitric în sânge, care la rândul său este responsabil pentru funcțiile sistemului circulator, ale sistemului imunitar, precum și pentru comunicarea între celulele nervoase. Concomitent, L-arginina este responsabilă de activitatea ficatului și de coagularea sângelui. De asemenea, ridică metabolismul celulelor adipoase, inhibă procesul de depozitare a grăsimilor, accelerează vindecarea cicatricelor și a fracturilor osoase.

 • Extract de Muira Puama

  Are capacitatea de a tonifia sistemul nervos. Acest extract este utilizat în caz de insuficiență de energie (de exemplu, “sindromul de epuizare”). Acest extract reduce stresul, posedă un efect ușor sedativ și antidepresiv, îmbunătățește activitatea sistemului nervos, contribuie la îmbunătățirea stării fizice și mentale.

Simplu de utilizat

Administrați peroral câte 1 capsulă de 2 ori pe zi.

Efectul este de durată
de la 3 pînă la 6 luni.
Este recomandat în următoarele situații:
 • Ejaculare precoce
 • funcție erecție instabilă
 • impotență sau potența scăzută
 • calitate și cantitatea scazută de lichid seminal
 • tulburări ale libidoului
 • activitate sexuală scăzută
BENEFICIILE capsulelor «Erogan» sunt
Ușor de utilizat
Numeroase studii de laborator au arătat rezultate pozitive în 96% de cazuri la bărbați
nu are contraindicații
efect de durată -
până la șase luni
100 % ingrediente naturale pentru a asigura siguranța dumneavoastră de sănătate
Compatibilitate cu medicamente
COMENTARII DESPRE capsule “Erogan”
Vezi toate comentariile
photo
Denis
41 de ani
Toată viața mea aproape nu am băut, nu am fumat, am fost implicat în multe sporturi. Și toate acestea - de dragul "sănătăți masculine". Dar iată, după patruzeci de ani, a devenit clar că acest lucru nu este suficient. La sfatul unui prieten care consumă alcool și era fumător am încercat “Erogan”. Și știți, efectul este mai bun decât în comparație cu un stil de viață sănătos.
photo
Nicolai
52 de ani
Am folosit “Erogan” timp de o lună. Efectul s-a simțit după câteva zile, o dorință constantă de sex, exact cum era la vîrsta de 20 de ani, iar plăcerea este incredibilă, și ce e interesant, la soția tot! )
photo
Andrei
45 de ani
Recent, am întâlnit o tânără cu aproximativ 20 de ani mai tânără decât mine. Am fost îngrijorat dacă aș putea menține ritmul. Am studiat problema și am decis să încerc "Erogan». Într-un cuvânt, grijile au dispărut în scurt timp, și sunt foarte mulțumit!
photo
Dumitru
34 ani
După mulți ani de căsătorie am început să îmi pierd interesul pentru datoriile mele de soț. Soția mea a observat acest lucru și la aniversarea noastra mi-a făcut un cadou practic - “Erogan”. Și a avut dreptate, tot a devenit mai interesant, încă cum era în studențime.
50%Reducere
280 ron 139 ron
Completați formularul
de comandă
Numele Dumneavoastră*:
Mob.telefon*:
(Cu cod)
Prețul cu livrare:
139